Instruktør kl 17.00-17.50

Instruktør Leif Carlsen, Birkerød – genvalgt til af afslutte ØrBike 2015 

 
>>> SE ALLE ANMELDELSERNE AF LEIF NEDERST <<<

Leif Carlsen, Birkerød afsluttede på bedste vis ØrBike 2014. Han blev genvalgt til opgaven kort tid efter evalueringen af den første ØrBike event. Leif har været spinninginstruktør i snart fem år nu, og underviser fast i fitness dk i Birkerød hver uge. 

Efter at have været med i Chris MacDonald programmet "Chris på Vægten", hvor han gik fra at veje 125 kg til at gennemføre et 100 kilometer løb præcis ét år efter at projektet startede, blev han ganske enkelt bidt af spinning. 

Leif Carlsen fortæller selv om denne vilde transformation...

"Chris havde virkelig givet mig lyst til at give videre til andre ud fra tankegangen at du kan meget mere end du aner. Derfra var der kort proces med at få uddannelsen på plads og komme ud og undervise og gøre en forskel for andre. I dag lever og ånder jeg gennem mine egne virksomheder (Energio) og (Social Selling Company) for at hjælpe indvidier og organisationer med at skabe god energi og motivation for derigennem at hjælpe folk med at udnytte en større del af deres potentiale.

Der er derfor også en klar kobling mellem dette og min afslutningstime. Vi skal have en super solid omgang spinning, fed musik og så kombineret med at vi til sidst hiver de sidste 10 procent ud af kroppen - de 10 procent vi ikke selv troede på at vi havde - men som vi har! Jeg glæder mig derfor kæmpe til at give den max gas med alle de skønne ØrBike deltagere og runde det hele af med et kæmpe spinningbrag.

Preben Carlsen til ØrBike 2015


Leif Carlsen blev genvalgt ift. sidste års "ØrBike". Her afholdt han en fremragende afslutningstime, og gennem sit store netværk var han "manden" der egenhændigt sørgede for at hovedstadsområdet var hårdt repræsenteret i salen ved det første ØrBike, hvor vi havde solgt ialt 88 cykler. 10% af cyklerne afsatte Leif Carlsen for os.  En fantastisk team player og instruktør, der fortjener én gang mere som instruktør på podiet.

- - -

Jeg har kørt med Leif siden, han blev færdig som instruktør. Han er en super dedikeret og velforberedt instruktør. Hans timer er hårde, altid med en super stemning i salen. Hans programmer er simple, men stadig meget inspirerede, hvilket gør det meget overskueligt at disponere sine kræfter og køre lige til grænsen og også lidt over. Desuden har han altid det fedeste musik.

Tine Oxholm
(kører både spinning og landevej)

- - -

En time med Leif er ikke bare en time som alle andre. Man finder hurtigt ud af, at manden er glad for at snakke!

Det skal dog på ingen måde ses negativt, idet det, der kommer ud af hans mund, både giver mening og får mig til at presse mig selv ekstra hårdt - selv på aller sidste time af et 24 - timers spinning event, hvor det var min 15. time på det døgn.

Hans mantra om, at vi kan meget mere, end vi selv ved, får han ud både via ord og handlinger. Selvom jeg dårligt kunne slæbe mig afsted efter hans time af træthed, var det med et positivt mindset og et smil på læben samt en bekræftelse på, at jeg rent faktisk kan mere, end jeg selv tror.

Jeg glæder mig til den afsluttende time med Leif til Ørbike, og selvom mine forventninger er høje, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at han indfrier dem med topkarakterer!

Rikke Lønne

- - -

Leif har på grund af sin egen historie med livsstilsomlægning og stort vægttab et ønske om at give tilbage. Cykler man hos ham er man derfor sikker på høj stemning og en instruktør som gør sit yderste for at hjælpe den enkelte til at flytte grænser. Energiniveauet er højt i musikken og hos Leif, og det smitter. Man kan derfor pludselig meget mere end man tror.

Mvh Pia Skøtt

- - -

Jeg startede hos Leif uden at have kørt spinning før, jeg endte 3 mdr efter med at gennemføre 24 timer spinning. Leif er top energisk, motiverende, og er altid i sine timer god til at presse sig selv som han presser os (næsten, vi har det klart hårdere ;-)). God øjenkontakt rundt til alle undervejs, hjælper en ud af kriser, får en til at give det sidste energi lige meget hvor udkørt man er.
Super godt valgt at have ham med på instruktør holdet. Han er vellidt af rigtig mange og han løfter rummet når han træder ind i det.
Håber I får en super god event.

Hilsen Olivia

- - -

Instruktører opdeles nogle gange i dem, der er hårde og dem, der er knap så hårde, men for Leif er spinning ikke konkurrence mod instruktøren eller mod de andre deltagere. For Leif er deltagerne individer med forskellige behov og forudsætninger og timen er et samskaben af træning, hvor man smitter hinanden med energi i en atmosfære, hvor den enkeltes potentiale får fuld udfoldelse gennem Leifs positive coaching.

Allerede under opvarmningen sporer Leif deltagerne ind på de fysiske og emotionelle udfordringer som ligger foran, og under timen formår han at fange hver enkelt med sit blik, smil og direkte opmuntringer – så hver enkelt presser sig selv maksimalt. Energien og teamfølelsen er således altid høj i Leifs timer og derfor presser jeg mig selv hele tiden lidt mere end ellers.

Michael Watson

- - -

Jeg har kørt hos Leif i de fire år jeg har været medlem i fitness-dk. Startede på hans slankehold, og fandt hurtigt ud af at der ikke er mange som Leif. Han får alle til at føle sig velkomne, som en del af holdet - han kan alles navne. og han forstå at presse og motivere alle til det yderste med sin fantastiske og smittende energi. Man kommer automatisk til at yde lidt mere når han står på podiet og råber af os :-)
Han har utrolig meget positiv energi. Er fantastisk til at dele ud af det og få alle til at yde en ekstra indsats. Han lærer alle at "vi kan meget mere end vi tror".

Venlig hilsen
Marianne Carlsen (og nej vi er ikke i familie)

- - -

Leif Carlsen
Instruktør Leif Carlsen er helt sin egen. Leif er vanvittig dygtig til at presse én til det yderste uden, at man mister fodfæste. Leif er i stand til at forvandle en hel sal fuld af individer til én stor kæmpende, svedig og råbende krop. Energiniveauet er højt, det er sjovt og hans musik hamrer sig fast i kroppen startende ved pedalerne og så dunker den videre op i underlivet og op til hjertet. Leif kan få en til at glæde sig hele dagen til at nå sin max-puls op til flere gange på en time uden at man føler, at man er ond ved sig selv.
R E S P E K T.

Mange hilsener
Lone Aggersbjerg

- - -

Leif er nok én af de mest inspirerende instruktører, jeg har kørt ved. Han har masser af energi og kommer i den grad ud over kanten. Leif forstår at overskue alle deltagerne på timen og guide/presse dem undervejs. På Leif's timer er man sikker på, at blive presset max - men samtidig får man en super oplevelse med fed musik og et godt flow på timen. Leif's positive og energiske tilgang til timerne smitter i den grad af på deltagerne. KLART én af mine absolut favoritinstruktører :)

Mange hilsner
Lise Dyhre Nielsen

- - -

Leif formår at levere spinningtimer som altid indeholder et godt program og han anvender god musikmix. Han kører hårdt, koncentreret og energisk, samtidig med at han er nærværende og med et glimt i øjet får han os alle med, og vi har lyst til at give os fuldt ud. Han er en fantastisk instruktør.

Mvh
Karina Haase

- - -

Jeg er gennem mange år kommet på Leifs spinninghold og har naturligvis kørt med mange instruktører gennem tiden. Jeg vil beskrive ham således:
Spinning med Leif Carlsen er altid en time med hård træning, fart på og masser af god energi. Leif forstår, med sin super gode energi, at motivere hver enkelt på spinningholdet til at yde sit bedste fra start til slut. Spinningtimerne har fed musik, der passer til niveauet og intervallerne, godt mixed og personligt valgt. Med Leif som instruktør giver alle sig med sikkerhed fuldt ud og mærker at spinning er rigtig god træning, hårdt og sjovt – og ikke mindst, at man kan meget mere, end man selv tror. Leif er absolut en af de allerbedste spinninginstruktører.

Hilsen
Hanne Jakobsen

- - -

Leif er en fantastisk instruktør – han formår at leverer varen hver gang til skøn musik og med en stemning som er uovertruffen, sjov og inspirerende. Man er altid sikker på at få den mest optimale spintime hos Leif og han kan som ingen andre motiverer og fange en i sporten, så man yder lidt mere .. og lidt mere og meget meget mere end man troede muligt J GLÆD JER.. Jeg ønsker jer et fantastisk event – gid jeg selv kunne deltage.
De bedste hilsner Franciska Vesterholdm – bike instruktør med sclerose J som spinner fordi jeg VIL og endnu KAN…

- - -

Sidste time ved Ørbike 2014 med Leif Carlsen var en hård men perfekt afslutning på et fantastisk arrangement. Leif er en super motivator og han forstår at presse folk på den gode måde, med fed spinning musik og en gejst, som kun de færreste instruktører mestrer. Leif får folk til at yde mere end de tror de kan, på en sjov og inspirerende måde. Jeg vil gerne opfordre til, at han kommer på til afslutningen af Ørbike 2015, som jeg glæder mig meget til at deltage i.

Med venlig hilsen
Eva Sachse

- - -

Leif er absolut én af de bedste instruktører, jeg har kørt hos. I en liga for sig selv angående flere ting:
For det første er han altid enormt positiv. "Smil", råber han ofte ud til forsamlingen :) Han er fuld af energi og giver den selv gas i alle pas på cyklen. Det kan jeg godt lide. Han er god til at presse én til lige at yde lidt mere, end man tror, man kan - for som regel kan man jo! Han stiger ned fra cyklen og kommer rundt i salen for enten at rose eller presse én. Fedt! En helt særlig kvalitet som Leif besidder er hans musikforståelse - noget der meget vigtigt for mig. Leif er virkelig god til at holde takten samt finde sange, hvor musik og tråd passer perfekt. Det gør bare cyklingen mere harmonisk, og jeg får et lettere tråd.

Venlig hilsen Christina Flymer-Dindler.

- - -

Altid super at kører hos Leif, altid godt humør og fed musik. Leif får en til at yde max, jeg kan komme træt når jeg går fra en time er energien i top. Altid et smil til alle, hvad jeg syntes betyder meget for at man får en god time

Med Venlig Hilsen
Janie Manfeld

- - -

Spinning med Leif Carlsen er altid hård træning med masser af god energi - den bedste af de nævnte
Hanne Jakobsen

- - -

Leif Carlsen - en fantastisk motivator og dygtig instruktør.
Henrik K Nielsen

- - -

Leif Carlsen - "Hva ska vi ha?" - "Mere fart!".. Yeeeeeehaw det bliver godt.
Rikke Lønne

- - -

Altid super at kører hos Leif, altid godt humør og fed musik. Leif får en til at yde max, jeg kan komme træt når jeg går fra en time er energien i top. Altid et smil til alle, hvad jeg syntes betyder meget for at man får en god time

Med Venlig Hilsen
Janie Manfeld

- - -
Leif Carlsen - han er bare super go!
Anne Niemann

Preben Carlsen til ØrBike 2015 

Preben Carlsen til ØrBike 2015 

Preben Carlsen til ØrBike 2015

Preben Carlsen til ØrBike 2015

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere